Bed & Breakfast 'Rozengeur & Maneschijn'

Bed & Breakfast 'Rozengeur & Maneschijn' is een heerlijk romantisch logeeradres in de Luxemburgse Ardennen, om precies te zijn in het pittoreske dorpje Lellingen.

Wat hebben wij u zoal te bieden? Uiteraard een warm welkom, een luisterend oor en een glimlach, want het is onze bedoeling dat u zich thuis voelt.

Via een privé ingang aan de zijkant van ons huis bereikt u het B&B gedeelte. U beschikt over een gezellig ingericht zitkamertje op de 1e étage van ons ruim 200 jaar oude huis. Vanuit uw kamer heeft u schitterend uitzicht op glooiende weilanden en beboste heuvels. Er is gratis WiFi in de B&B, er is een kluisje voor het opbergen van uw persoonlijke spulletjes en er staat een cd-speler zodat u tijdens uw verblijf kunt genieten van uw meegebrachte favoriete muziek.

Het knusse slaapgedeelte bestaat uit twee comfortabele eenpersoons bedden (90x200 cm) en is gelegen op een vide boven de zitkamer en bereikbaar via een steile houten trap.

Op uw kamer is er mogelijkheid om zelf koffie of thee te zetten (gratis) en er staat serviesgoed om een (koud) hapje te eten of een glaasje te drinken. Er is een privé badkamer met inloopdouche, wc en wastafel. Uiteraard voorzien van shampoo, zeepjes, badlinnen en een föhn.
Het ontbijt wordt geserveerd in onze woonkamer op een door u gewenst tijdstip.

Bezienswaardigheden:
Op uw kamer liggen folders met informatie over mogelijkheden op toeristisch gebied en een boek met wandelroutes. U kunt uw verblijf in Luxemburg op ontelbare manieren genieten. Er zijn veel interessante musea, kerken, kastelen en burchten te bezoeken. Ook is Luxemburg een waar wandelparadijs met een uitgebreid netwerk van 5000 km gemarkeerde wandelroutes. Kortom, teveel om op te noemen.

Uiteraard mag u ook gebruik maken van onze robuuste tuinmeubels die het hele jaar uitnodigend voor de deur staan.

Het adres van bed & breakfast ‘Rozengeur & Maneschijn’ is Schraupegaass 7, L-9760 Lellingen.

Is uw enthousiasme gewekt en staat uw koffertje te popelen om ingepakt te worden? Pak dan de agenda en plan een welverdiende time-out en kom herontdekken wat echt belangrijk is. Wij verwelkomen u graag als onze gast.