Privacyverklaring

Deze Privacyverklaring vertelt hoe "Logeren Luxemburg" gebruik maakt van uw persoonlijke gegevens.

- Welke persoonlijke gegevens verzamelen wij:
Wanneer u het vakantiehuisje bij ons boekt verzamelen wij uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres.
De gegevens ontvangen wij rechtstreeks via telefoon of emailadres, of door een reserveringsvraag/boeking via onze website http://logerenluxemburg.nl.

Ook is het mogelijk dat deze gegevens worden ontvangen door de intermediair: www.kortverblijf.nl. Logerenluxemburg zal deze gegevens net zo behandelen als alles andere privé gegevens die ontvangen zijn.

- Hoe maken wij van deze gegevens gebruik: 
Uw naam en adres registreren we in het gastenregister. Dit register is ons planningsdocument maar dient tevens voor de opgave van de toeristenbelasting aan het eind van het kalenderjaar. 
Op verzoek krijgt de politie inzage in dit register. 
Uw telefoonnummer en emailadres gebruiken wij soms om met u te communiceren over tijdstip van aankomst, vergeten voorwerpen e.d. Dus alleen voor zaken die rechtstreeks te maken hebben met uw bezoek op dat moment.  
De ontvangen persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld, marketing, promotie e.d. gebruikt.


- Hoe worden de gegevens opgeslagen en voor hoe lang: 
De gegevens die wij ontvangen per email, incl. die via de website en intermediairs worden uiterlijk na 2 maanden verwijderd. Het gastenregister is een papieren document dat bewaard blijft t.b.v. de afdracht toeristenbelasting en inkomsten-belasting. Vanwege regelgeving van de fiscus blijven de registers en boekhouding na afloop van het boekjaar nog 7 jaar bewaard. Daarna worden ze vernietigd.

- Verplichte gastenregistratie
Bij wet zijn wij verplicht de volgende gegevens te registreren: naam, adres, dag van aankomst, dag van vertrek en soort identiteitsdocument.

- Cookies en Statistieken teller:

LogerenLuxemburg plaats geen Cookies op uw computer, ook niet van derden.
Via een statistieken teller kunnen we het bezoek van onze website analiseren om een beeld te kunnen krijgen van onze bezoekers, deze statistieken teller heeft geen enkele invloed op uw privacy.


- Toegang tot uw informatie: 
U hebt het recht om een kopie van de informatie die wij over u hebben te vragen. Als u een kopie van deze informatie wenst, kunt u een e-mail sturen naar;

Yvonne Huijbens & Vincent Hermsen
Schraupegaass 7 - L-9760 Lellingen - Luxemburg
Telefoon 00352 802077 - Mobiel 00352 691 61 85 04
: